Cristin Lind i styrelsen för Forum för Health Policy

Forum för Health Policy är en ideell förening som stimulerar utveckling och innovation inom hälsa, vård och omsorg. Cristin Lind, medarbetare på QRC Stockholm, sitter numera i deras styrelse.

 

Cristin Lind
Cristin Lind

 

– Jag ser verkligen fram emot att medverka i Forums styrelse. Jag delar deras vision om en personcentrerad, innovativ och effektiv hälso- och sjukvård och omsorg för alla. Forum skapar en mötesplats för dialog, där intressenter som vanligtvis inte möts kan samtala, utveckla och utvecklas tillsammans, säger Cristin Lind.

 

Forum startades på initiativ av Vårdalstiftelsen 2011 – en plattform för att mötas, öppet diskutera och få inspiration. Med ett starkt akademiskt perspektiv och patientens behov i fokus, bidrar föreningen med kunskap inom området health policy till politiker och andra beslutsfattare. Forum är en neutral arena för dialog där olika aktörer kan träffas utan att känna att man bevakar egna intressen.

 

– Jag hoppas att min erfarenhet från QRC och Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, HSF, där jag jobbar för partnerskap med patienter, brukare och närstående, kommer till nytta i mitt nya uppdrag, säger Cristin Lind.

 

Cristin Lind arbetar med innovation- och utvecklingsfrågor på QRC Stockholm. Utöver erfarenheter och kontakter som det arbetet innebär bidrar hon också till styrelseuppdraget med en internationell utblick och kunskap om servicedesign.

Mer information

Läs mer om Forum för Health Policy