kontakt person

Jenny Björk

Jag brinner för att bidra till utvecklingen av vården och har ett speciellt hjärta för psykiatrin. Det är otroligt spännande att jobba här med andra som också är passionerade för sina ämnen och områden. Jag blir glad av att se människor utvecklas och gro i QRC Coachingakademi.

 

Jag är psykiatriregisterambassadör för Svenskt Beroenderegister och ECT-registret samt kontaktperson för Riksät. Mitt uppdrag är att stimulera till ökad registrering och användning av data från de psykiatriska kvalitetsregistren för förbättringsarbete i Stockholmsregionen och på Gotland. Jag är också coach i QRC Coachingakademi där jag stöttar blivande coacher under deras utbildning.

 

Min högskoleutbildning som sjuksköterska med inriktning på psykiatri och beroende har jag från Yrkeshögskolan Novia i Vasa. Jag kom till QRC 2014. Innan dess arbetade jag inom heldygnsvård och FoU-verksamhet. Jag är utbildad teamcoach i förbättringsarbete och instruktör i grund HLR, S-HLR, D-HLR och första hjälpen. Är styrgruppsmedlem i kvalitetsregistret BUSA.

 

Jag är född i Finland och har svenska som modersmål. Som student var jag aktiv i studentpolitiken på lokal, nationell och europeisk nivå under många år och det var väldigt roligt och lärorikt på många sätt. Flyttade till Stockholm 2010. Var med i en actionkomedi för barn som tonåring men valde som tur en annan karriär.